Drie doden bij ongeval Heeklaan in Helmond. De bestuurder van een auto kwam frontaal in botsing met een ambulance. twee jongens van 16 kwamen hierbij om het leven. De andere is 15. Een andere jongen van 15 is ernstig gewond geraakt.
Volledig scherm
PREMIUM
Drie doden bij ongeval Heeklaan in Helmond. De bestuurder van een auto kwam frontaal in botsing met een ambulance. twee jongens van 16 kwamen hierbij om het leven. De andere is 15. Een andere jongen van 15 is ernstig gewond geraakt. © Redactie Zuid

Veel schade na zwaar ongeval jonge joyriders, wie moet daarvoor opdraaien?

EINDHOVEN/HELMOND - Bij het ongeval op de Heeklaan in Helmond kwamen op 14 november drie jongeren van 15 en 16 jaar om en raakte één 15-jarige zwaargewond. Er ontstond veel schade, zowel materieel als medisch. Wie draait daarvoor op? Vijf vragen.

  1. Grote opkomst bij uitvaarten verongelukte tieners: ‘Jezus zal snel alles van Vespa’s weten’
    PREMIUM
    video

    Grote opkomst bij uitvaarten verongeluk­te tieners: ‘Jezus zal snel alles van Vespa’s weten’

    NUENEN/EINDHOVEN - Onder enorme belangstelling is vrijdagmiddag in Gerwen afscheid genomen van Anthony Verstappen, de zestienjarige bestuurder van de auto die vorig weekend ‘s nachts frontaal en met hoge snelheid op een ambulance botste in Helmond. Tegelijkertijd werd in Woensel afscheid genomen van Levi (15). Ook daar verzamelden zich honderden familieleden en vrienden.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven