Verdachte dodelijke steekpartij Eindhoven aangehouden: 28-jarige vrouw

VideoEINDHOVEN - De politie heeft een verdachte aangehouden in verband met de steekpartij in een appartementencomplex aan de Tellegenstraat in Eindhoven, die zaterdagavond een 31-jarige man het leven kostte. Een 28-jarige vrouw werd om 23.00 uur, anderhalf uur na het incident, gearresteerd in een woning in Eindhoven. 

Zaterdag rond 21.30 uur kwam bij de politie een melding binnen van een steekpartij op de galerij van een flatgebouw aan de Tellegenstraat. Het slachtoffer overleed korte tijd later aan zijn verwondingen.

Door de politie werd direct een groot onderzoek opgestart. Daaruit kwam naar voren dat het slachtoffer op de galerij ruzie had gehad met een man en een vrouw, die uiteindelijk leidde tot de steekpartij. De politie houdt er rekening mee dat de aanleiding in de relationele sfeer ligt. Naar de tweede verdachte wordt nog gezocht. Zijn identiteit is bij de politie bekend. 

In de loop van de nacht, rond 3.00 uur, werd in het kader van het onderzoek ook een aanhouding verricht op de Boschdijk. De bestuurder en een andere inzittende werden gearresteerd. Politie ging ervan uit dat één van hen mogelijk de verdachte van het steekincident was. Op het bureau bleek dat niet het geval. Het tweetal is met excuses weer heengezonden.

Een man overleed zaterdagavond aan de gevolgen van een steekpartij in de Tellegenstraat in Eindhoven.
Volledig scherm
Een man overleed zaterdagavond aan de gevolgen van een steekpartij in de Tellegenstraat in Eindhoven. © Bert Jansen

In samenwerking met indebuurt Eindhoven