Nu de Verenigde Staten de grenzen voor nieuwe kennismigranten sluit, ziet Brainport het als uitgelezen kans ze naar Nederland te halen.
Volledig scherm
PREMIUM
Nu de Verenigde Staten de grenzen voor nieuwe kennismigranten sluit, ziet Brainport het als uitgelezen kans ze naar Nederland te halen. © Getty Images/iStockphoto

Vergeet Silicon Valley, kom naar Eindhoven

EINDHOVEN - Vergeet Silicon Valley, kom naar de regio Eindhoven. Dat is samengevat de boodschap die de tech-talenten in Amerika krijgen voorgeschoteld in advertenties op sociale media. Brainport ruikt haar kans om kenniswerkers naar de regio te halen nu president Trump de uitgifte van werkvisa opschort. 

  1. PSV nog vol vraagtekens voor duel met Vitesse: opstelling totaal niet te voorspellen

    PSV nog vol vraagte­kens voor duel met Vitesse: opstelling totaal niet te voorspel­len

    PSV-trainer Roger Schmidt kon in aanloop naar het duel van zondag met Vitesse nog weinig vertellen over de mogelijke opstelling die hij in samenspraak met zijn assistenten maakt. Zelfs als hij het zou willen, zou het niet kunnen. In ieder geval is duidelijk dat Marco van Ginkel, Érick Gutiérrez, Armando Obispo en Maxi Romero niet inzetbaar zijn. Positief nieuws voor PSV is dat Van Ginkel vrijdag met de reserves kon trainen en behoorlijk ver op weg lijkt in de jacht op zijn langverwachte rentree.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven