Vergismoord in Eindhoven: Melanie zat naast haar vriendje op de bank toen die werd doodgeschoten

Cold Case/videoEINDHOVEN - Melanie zat op de bank naast haar vriendje toen die door het woonkamerraam onder vuur werd genomen. Maar waren de dodelijke kogels wel bedoeld voor de jonge Adi Nahr (20)?

Het ging vrijwel altijd over haar vader, zelden over haar vriendje. Het verbaast Melanie een decennium later nog steeds. In een tijdsbestek van nog geen twee jaar tijd verloor de Eindhovense de twee belangrijkste mannen in haar leven. Beiden door een misdrijf. Maar waar de latere dood van haar vader zich aankondigde, kwam die van haar vriendje begin 2009 totaal onverwachts. „Het heeft me altijd dwars gezeten dat er nooit aandacht was voor wat Adi is overkomen”, zegt Melanie. „Het was een onschuldige jongen. En ze hebben hem vermoord.”

  1. Heimlichgreep nodig bij tv-kok Hugo Kennis als hij zich tijdens 5 Uur Live verslikt
    update

    Heimlich­greep nodig bij Eindhoven­se tv-kok Hugo Kennis als hij zich tijdens 5 Uur Live verslikt

    Kijkers van 5 Uur Live zagen tv-kok Hugo Kennis vanmiddag plots hoestend uit beeld verdwijnen. Tijdens een gesprek van presentatoren Daphne Bunskoek en Caroline Tensen begint de chef flink te kuchen. Als Bunskoek vraagt of het goed met hem gaat, rent Kennis uit beeld. Achter de schermen wordt er een heimlichgreep bij hem uitgevoerd. Na vijf pogingen lukte dat, vertelde hij in RTL Boulevard.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven