Een screenshot van de online bijeenkomst van huurders van gebouw Luna op de TU/e Campus in Eindhoven, met verhuurder Camelot. Op de foto onder anderen Bob de Vilder (midden boven, Camelot), Rick Blezer (linksonder, Huurteam Eindhoven) en organisator Miriam Frosi (middenonder, CDA Eindhoven).
Volledig scherm
PREMIUM
Een screenshot van de online bijeenkomst van huurders van gebouw Luna op de TU/e Campus in Eindhoven, met verhuurder Camelot. Op de foto onder anderen Bob de Vilder (midden boven, Camelot), Rick Blezer (linksonder, Huurteam Eindhoven) en organisator Miriam Frosi (middenonder, CDA Eindhoven). © Miriam Frosi

Verhuurder Camelot diep door het stof om problemen met appartementen in Luna-gebouw op TU/e-terrein

EINDHOVEN - Verhuurder Camelot van de studentenwoningen op de TU/e Campus wil alles doen om het geschonden blazoen op te poetsen. Het bedrijf ging donderdag diep door het stof in een gesprek met (oud-)huurders. Zij klagen al langere tijd over onder meer slecht onderhoud, slechte communicatie en onterechte kosten.

  1. PSV verlengt contract van kroonjuweel Ibrahim Sangaré en wil daarna verder doorpakken
    PREMIUM

    PSV verlengt contract van kroonju­weel Ibrahim Sangaré en wil daarna verder doorpakken

    Ibrahim Sangaré blijft dit seizoen bij PSV en heeft zijn contract bij de club verlengd, tot medio 2027. Daarmee heeft de Eindhovense club een van de belangrijkste dossiers van deze transferperiode met een positief resultaat afgesloten. Sangaré stond net als Cody Gakpo in de belangstelling van veel clubs in het buitenland, maar geeft een duidelijk signaal af. Hij had een contract tot 2025 en verlengt dus met twee jaar.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven