Het definitieve ontwerp voor de bouw van acht appartementen in complex Bilderdijkliving aan de Bilderdijklaan in Eindhoven. Het wordt momenteel gebouwd tegen de zijkant van het Van Abbemuseum aan.
Volledig scherm
Het definitieve ontwerp voor de bouw van acht appartementen in complex Bilderdijkliving aan de Bilderdijklaan in Eindhoven. Het wordt momenteel gebouwd tegen de zijkant van het Van Abbemuseum aan. © Diederendirrix architecten/Bosman

Verkoop Bilderdijkliving loopt al goed, bouw net gestart


EINDHOVEN - De bouw van appartementen onder de naam Bilderdijkliving aan de Bilderdijklaan in Eindhoven is van start gegaan. Er is veel interesse voor de appartementen, meldt projectontwikkelaar Dirk Bosman. De woningen worden na de zomer van 2019 opgeleverd.

 1. PSV kan bijna op twee oren slapen voor plek twee en gaan juichen voor Manchester United
  PREMIUM

  PSV kan bijna op twee oren slapen voor plek twee en gaan juichen voor Manchester United

  PSV kan zich na de zege op PEC Zwolle van donderdag (4-2) officieus opmaken voor de tweede óf derde voorronde van de Champions League voor komend seizoen. Als de ploeg van Roger Schmidt zondag in Utrecht geen nederlaag lijdt, zit PSV sowieso goed. Mocht dat toch gebeuren en mocht zich bij AZ-Heracles geen scenario voltrekken zoals in 1983 bij Spanje-Malta (12-1), dan komt het ook gewoon goed voor de Eindhovenaren.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

 1. Babynieuws uit Dierenrijk: voor het eerst in 8 jaar steppevossen geboren
  Play

  Babynieuws uit Dierenrijk: voor het eerst in 8 jaar steppevos­sen geboren

 2. Mika (11) speelt jonge Ferry Bouman in Undercover-film: 'Hij is mijn idool'
  Play

  Mika (11) speelt jonge Ferry Bouman in Undercover-film: 'Hij is mijn idool'