Volledig scherm
PREMIUM
Thea en Martien Verouden met achter hen hun zoons Bogus (rechts) en Jurek. © Jean Pierre Reijnen

Verouden Wonen in Woensel Eindhoven stopt: 'Na zestig jaar is het mooi geweest’

EINDHOVEN - Verouden Wonen, een begrip in Woensel en verre omstreken, gooit de handdoek in de ring. Tot eind maart houdt de meubelzaak opheffingsuitverkoop. 

Terwijl de economie draait als een tierelier sluit de familie Verouden eind maart de winkel aan de Verwerstraat/Visserstraat in Eindhoven. De groei van het aantal meubelzaken en daarmee de concurrentie, vooral op Ekkersrijt, is een van de redenen voor Verouden om het na zestig jaar voor gezien te houden. ,,Het is mooi geweest", zegt Martien Verouden (64), die de zaak in 1978 van zijn ouders overnam, waarna zo'n vijftien jaar geleden Jurek en zijn broer Bogus aan het roer kwamen. 

  1. Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Podcasts zijn het helemaal. Ooit bedacht om bestanden op te nemen in RSS-feeds, nu niet meer weg te denken uit het medialandschap. Ze gaan over nieuws, sport, kunst&cultuur, levensvragen en zelfs tieten. Over elk denkbaar onderwerp is wel een podcast te vinden. Om je wegwijs te maken door de vele gesprekken en het oeverloze geouwehoer, hebben we een geheel willekeurige lijst gemaakt met podcasts die een link hebben met Brabant. Aanvullingen zijn welkom via dit e-mailadres.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

  • Armindo Bruma (6%)
  • Timo Baumgartl (48%)
  • Olivier Boscagli (2%)
  • Kostas Mitroglou (16%)
  • Ritsu Doan (28%)
9457 stemmen