Volledig scherm
Archieffoto. © ANP

Vierde verdachte aangehouden voor zware mishandeling Stratumseind in Eindhoven

EINDHOVEN - De politie heeft zaterdagmiddag een 16-jarige Eindhovenaar aangehouden die verdacht wordt van betrokkenheid bij een mishandeling op Stratumseind eerder dit jaar. Het gaat om de vierde verdachte in deze zaak.

De jonge Eindhovenaar wordt verdacht van zware mishandeling van twee mannen. Hij werd op een Eindhovens voetbalcomplex herkend door aanwezige politieagenten in burger. 

Vorige week werd al een derde verdachte aangehouden. Niet lang daarvoor werd er een 18-jarige jongeman aangehouden die te zien was op camerabeelden van het incident. Deze werd vrijgelaten na het afleggen van zijn verklaring, maar is nog wel verdachte. 

In de nacht van 14 juli dit jaar kreeg rond 05.30 uur een groep personen ruzie met elkaar. Dit mondde uit in een vechtpartij waarbij twee mannen zwaar mishandeld werden. Zij werden allebei dusdanig toegetakeld dat zij bewusteloos raakten. Meteen na de mishandeling werden al twee 18-jarige verdachten opgepakt, maar een van hen bleek toen niks met de mishandeling te maken te hebben. De andere man uit Eindhoven is lopende het onderzoek in vrijheid gesteld. 

In samenwerking met indebuurt Eindhoven