Volledig scherm
Agenten verrichten een aanhouding. © ANP

Vijfde verdachte aangehouden voor zware mishandeling Stratumseind, slachtoffers ondervinden nog altijd last

EINDHOVEN - Ook de vijfde verdachte van een zware mishandeling 14 juli op Stratumseind is aangehouden. Het gaat om een 22-jarige man uit Eindhoven. De politie geeft aan dat de slachtoffers nog steeds last ondervinden van de mishandeling.

Zij raakten die nacht in juli allebei bewusteloos en moesten naar het ziekenhuis. De twee liepen verschillende breuken in het gezicht en aan de elleboog op.

Eerder deze week werden al een tweede, derde en vierde verdachte aangehouden voor de mishandeling in de uitgaansstraat. Dat waren ook jongens uit Eindhoven, een van 16 jaar oud en twee van 18 jaar oud.

In de nacht van de mishandeling werden ook al twee aanhoudingen gedaan. Eén van die twee verdachten had uiteindelijk niets met de openlijke geweldpleging te maken. De andere verdachte werd vrijgelaten na het afleggen van een verklaring en is nog steeds verdachte in de zaak. 

De twee 18-jarige Eindhovenaren die onlangs werden gepakt zijn aan het einde van de vorige week in vrijheid gesteld. Ze zijn nog wel verdachte. De 16-jarige verdachte zit nog steeds vast voor verder onderzoek.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven