Virtuele rondleiding door toekomstig Eindhoven

VideoEINDHOVEN - De Catharinakerk bovenop een toren en een standbeeld van Gerard Philips van een meter of honderd hoog. Zomaar een paar bouwwerken die een plekje krijgen in het gedroomde Eindhoven van de verre toekomst. 

Tijdens de Dutch Design Week kunnen bezoekers op het Stadhuisplein vast een virtuele wandeling maken door dat Eindhoven. Met de techniek augmented reality krijgen ze een beeld van hoe de binnenstad er binnenkort, over een paar jaar en misschien ooit komt uit te zien. Een beeld dat grotendeels gebaseerd is op de visie van architect Winy Maas die vorig jaar als supervisor van de binnenstad werd aangesteld. 

  1. Ajax heeft zich nooit bij PSV gemeld voor Bergwijn

    Ajax heeft zich nooit bij PSV gemeld voor Bergwijn

    Vrijwel direct nadat Steven Bergwijn en PSV het gisteren eens waren over een nieuw en langer contract, is de buitenwereld op de hoogte gebracht van de overeenkomst. Er is de laatste maanden veel geschreven en gespeculeerd over zijn toekomst, maar de rust keert voorlopig terug rond de aanvaller. In mei zal het hele spel misschien weer van voren af aan beginnen, waarbij hij aan de hand van zijn prestaties zelf de kwaliteit van de clubs bepaalt.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven