Volledig scherm
Eindhoven Airport kampte dinsdag lange tijd met hardnekkige mist. © Foto van de Meulenhof

Vliegverkeer Eindhoven Airport dinsdagavond opnieuw stil om mist

EINDHOVEN - Na een ochtend zonder vluchten lag het vliegverkeer op Eindhoven Aiport dinsdag vanaf 19.10 uur weer stil. Oorzaak was opnieuw de dichte mist, waardoor het landen en opstijgen gevaarlijk is. 

Woensdagochtend wordt er weer gevlogen.

Er zouden dinsdagavond nog vijf vluchten vertrekken en twee vliegtuigen aankomen. De vertrekkende vluchten gaan definitief niet meer opstijgen dinsdag. De twee aankomende vluchten wijken uit naar Schiphol. 

Dinsdagochtend werden tientallen vluchten omgeleid naar andere luchthavens. Pas rond 13.15 uur kwam het vliegverkeer weer geleidelijk op gang. 

  1. Ouders hoogbegaafde Laurent (9) halen hem van TU Eindhoven na conflict
    Update

    Ouders hoogbegaaf­de Laurent (9) halen hem van TU Eindhoven na conflict

    EINDHOVEN - Alleen nog een eindproject inleveren en dan zou Laurent Simons (9) volgens zijn ouders klaar zijn met zijn studie aan de Technische Universiteit Eindhoven. Maar gisteren beslisten zijn ouders zijn studie onmiddellijk stop te zetten. Laurent moest bij de TU/e tóch nog veel tentamens halen om nog op zijn negende af te studeren, iets wat zijn ouders graag willen. De TU/e denkt daar anders over: ,,We zijn van mening dat een sneller tijdschema niet haalbaar is, en ongunstig is voor Laurents academische ontwikkeling.’’

In samenwerking met indebuurt Eindhoven