Volledig scherm
PREMIUM
Kampioenstocht DBS door Meerhoven. © Dave Hendriks - Foto Meulenhof

Voetballertjes op platte kar door Meerhoven

EINDHOVEN - Een grootse huldiging, inclusief platte kar die door Meerhoven trok. Het was zaterdag feest voor de jeugdspelers van team Jo8-2 van voetbalclub DBS, twee weken nadat ze de KNVB beker wonnen. 

Samen met alle kampioensteams die DBS dit seizoen voortbracht, stond het team in speciaal finale-tenue te glunderen van trots. ,,De wedstrijd was ontzettend spannend, dus toen het eindsignaal eenmaal klonk is het feest echt losgebarsten", vertelt coach Erik Zuiderhoek ,,We zijn met de speciale spelersbus terug gegaan naar het clubhuis en hebben met het team en de hele entourage patatjes gegeten en feest gevierd. Vandaag is de kers op de taart met deze rondrit, super voor de jongens (en dame) dat we er zo nog een keer een mooi feestje van kunnen maken.”

  1. Van Bommel vindt niet dat PSV is weggespeeld: ‘We hebben het zelf weggegeven’

    Van Bommel vindt niet dat PSV is wegge­speeld: ‘We hebben het zelf weggegeven’

    PSV-trainer Mark van Bommel vond na afloop van FC Utrecht-PSV niet dat zijn ploeg is weggespeeld. De 3-0 nederlaag kwam in de tweede helft tot stand. ,,We hebben het zelf weggegeven”, gaf hij onder meer aan. Hij was niet te spreken over de rode kaarten die Nick Viergever en Jorrit Hendrix pakten, maar gaf tegelijkertijd aan dat het hem zelf ook een aantal keren is overkomen. ,,Het mag alleen niet gebeuren.”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

  • Armindo Bruma (6%)
  • Timo Baumgartl (49%)
  • Olivier Boscagli (1%)
  • Kostas Mitroglou (16%)
  • Ritsu Doan (28%)
8989 stemmen