Leerlingen van de Petraschool en de Wethouder van Eupenschool in Eindhoven ontwierpen de vogelverschrikker, cliënten van Lunet Zorg maakten 'm. Hij staat nu op de groenstrook tussen Faunuslaan en Odysseuslaan, in de hoop dat er nu eindelijk meer aandacht komt voor natuur, mens en dier in dat stukje Oude Gracht.
Volledig scherm
Leerlingen van de Petraschool en de Wethouder van Eupenschool in Eindhoven ontwierpen de vogelverschrikker, cliënten van Lunet Zorg maakten 'm. Hij staat nu op de groenstrook tussen Faunuslaan en Odysseuslaan, in de hoop dat er nu eindelijk meer aandacht komt voor natuur, mens en dier in dat stukje Oude Gracht. © DCI Media

Vogelverschrikkersactie voor meer (bio)diversiteit in Eindhovense wijk Oude Gracht

EINDHOVEN - Een positief illegale actie. Dat is de boodschap van de Grote Vriendelijke Vogelverschrikker die donderdag een tijdelijk plekje heeft gekregen in de Woenselse wijk Oude Gracht na een samenwerkingsproject tussen de Petraschool, de Wethouder van Eupenschool, CKE, Groendomein Heerlijkheid Eckart en Lunet Zorg Rapenland. Doel: meer biodiversiteit en meer buiten leer- en speelplekken op de groenstrook tussen de Faunuslaan en de Odysseuslaan in de wijk. 

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

 1. Samenvatting | PSV heeft weinig moeite met tandeloos Willem II
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | PSV heeft weinig moeite met tandeloos Willem II

  9 mei
 2. Reanne wil einde aan confronterende moederdagreclames
  Play

  Reanne wil einde aan confronte­ren­de moederdag­re­cla­mes