In de nieuwbouwwijk Berckelbosch in Eindhoven heeft Ballast Nedam Development het startsein gegeven voor de bouw van de deelplannen Strauss en Chopin. Andere fasen zijn in afronding of worden voorbereid.
Volledig scherm
PREMIUM
In de nieuwbouwwijk Berckelbosch in Eindhoven heeft Ballast Nedam Development het startsein gegeven voor de bouw van de deelplannen Strauss en Chopin. Andere fasen zijn in afronding of worden voorbereid. © Jean Pierre Reijnen/DCI Media

Volgende stap: woonwijk Berckelbosch in Eindhoven wordt nog duurzamer

EINDHOVEN - Ballast Nedam Development geeft het startsein voor de bouw van twee deelplannen van de nieuwbouwwijk Berckelbosch, Strauss en Chopin. Achter de schermen wordt gewerkt aan de drie volgende fasen. De 150 woningen naar ontwerp van NBArchitecten uit Best worden nog duurzamer. 

 1. Blunderend overvallertje (19) liet zich leiden door foute vrienden
  PREMIUM

  Blunderend overvaller­tje (19) liet zich leiden door foute vrienden

  DEN BOSCH - Het was duidelijk geen professionele boef, die oktober en november vorig jaar in Eindhoven een filiaal van Domino’s en een Aldi overviel. Bij de eerste liet hij zijn spullen in de buurt achter. Bij de Aldi deed hij pas in de zaak zijn bivakmuts op en kreeg hij de geldkist niet opgetild door de vele munten. Alletwee de keren had hij een mes bij zich, en alletwee de keren sneed hij zichzelf, zodat de politie zijn DNA had.
 2. Fietser filmt meisjes onder hun rokjes omdat hij ‘boos was op zichzelf’
  PREMIUM

  Fietser filmt meisjes onder hun rokjes omdat hij ‘boos was op zichzelf’

  DEN BOSCH - Het kost wat moeite, maar na veel geaarzel, gedraal en gedraai geeft de man het in de rechtbank toe: ja, hij filmt fietsende Eindhovense vrouwen en meisjes onder hun rokjes. Hij dwingt ze al dan niet tot stoppen en dan gaat zijn telefoon richting kruis. Zeker drie keer, maar er staan meer filmpjes op zijn telefoon. Hij was boos, op zichzelf, zegt hij en ‘koos een verkeerde uitlaatklep’.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

 1. Gakpo of Gapko in Oranje? Bondscoach Aad zou een plekje inruimen voor de PSV 'er
  Play

  Gakpo of Gapko in Oranje? Bondscoach Aad zou een plekje inruimen voor de PSV 'er

 2. Kerstaankopen doen? Bij dit Brabantse bedrijf pakken robots jouw online aankoop in
  Play

  Kerstaanko­pen doen? Bij dit Brabantse bedrijf pakken robots jouw online aankoop in