Volledig scherm
© ANP

Voor 2,50 euro kunnen PSV'ers wc-rollen met Ajax-logo kopen

EINDHOVEN - In de aanloop naar de kampioenswedstrijd van zondag is niets te gek voor sommige fanatieke PSV-fans. Een cafetaria in Eindhoven verkoopt daarom sinds enkele dagen wc-rollen met het Ajax-logo.

Een ietwat bewerkt logo dan welteverstaan. Ajax Amsterdam is vervangen door Schijt aan 020. Iets wat de gebruikers letterlijk zullen nemen. Voor 2,50 euro heb je een rol. 

En gebruikers zijn er, want op de Facebookoproep die Cafetaria Plaza dinsdag plaatste zijn honderden reacties gekomen. ,,Dat is genieten op de wc'', is één van de vele antwoorden. Lollige PSV'ers schromen ook niet om een Ajacied te taggen. Een enkele '020'er' reageert gevat: 'Heb je deze ook van Feyenoord?' 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Steven Bergwijn heeft van 2018 zijn jaar gemaakt en is een vedette in de eredivisie geworden

    Steven Bergwijn heeft van 2018 zijn jaar gemaakt en is een vedette in de eredivisie geworden

    Steven Bergwijn kreeg tot het einde van 2017 regelmatig te horen dat hij veel dreiging had, maar dat het rendement te vaak uitbleef. Dit jaar heeft de aanvaller van PSV op alle fronten enorme progressie geboekt. Met 14 treffers en 13 assists in de eredivisie in 2018 onderstreept hij zijn dadendrang. In seizoen 2018-2019 is hij in zestien duels bij vijftien goals betrokken. Steven Bergwijn is een vedette in de eredivisie geworden.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven