Leerlingen van het Stedelijk College Eindhoven kregen een laptop van stichting Leergeld Eindhoven.
Volledig scherm
Leerlingen van het Stedelijk College Eindhoven kregen een laptop van stichting Leergeld Eindhoven. © Stedelijk College Eindhoven

Voor elkaar: Laptops voor leerlingen Stedelijk College Eindhoven

EINDHOVEN - Door de coronacrisis nemen steeds meer mensen, clubs, bedrijven en instellingen initiatieven om mensen te ondersteunen, op te fleuren of een helpend handje te bieden.

 1. Hattrick voor Dante Sealy bij Jong PSV, dat trainer Gertjan Verbeek in Almere nog meer problemen bezorgt

  Hattrick voor Dante Sealy bij Jong PSV, dat trainer Gertjan Verbeek in Almere nog meer problemen bezorgt

  Jong PSV heeft vrijdagavond drie punten gepakt in een enerverend duel met Almere City FC. In het Yanmar Stadion gingen de beloften van trainer Ruud van Nistelrooy met een 3-5 overwinning naar huis. Johan Bakayoko, Ismael Saibari en Dante Sealy (drie treffers) zorgden voor de goals. Sealy maakte een loepzuivere hattrick na rust en heeft inmiddels al vijf treffers voor Jong PSV gemaakt.
 2. PSV betreurt ophef over mogelijk nieuw boek over clubicoon Willy van der Kuijlen
  PREMIUM

  PSV betreurt ophef over mogelijk nieuw boek over clubicoon Willy van der Kuijlen

  PSV is ontstemd en teleurgesteld dat commotie is ontstaan over een mogelijk nieuw boek over de eerder dit jaar overleden clubicoon Willy van der Kuijlen. In een column van journalist Henk Mees in het Brabants Dagblad wordt aangegeven dat de clubleiding van PSV een nieuw boek ‘niet nodig en noodzakelijk’ vindt. Dat is schriftelijk gemeld aan de leiding van uitgeverij Kick, die de Eindhovense club benaderd had om hiervoor samen op te trekken.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven