Voorbijgangers vinden bebloede fietser op fietspad in Eindhoven en verlenen eerste hulp

VIDEOEINDHOVEN - Een fietser is donderdagavond zwaargewond geraakt bij een botsing met een andere fietser op de Landsardseweg in Eindhoven. Voorbijgangers zagen een van de fietsers, die niet aanspreekbaar was en onder het bloed zat, op het fietspad liggen. 

De voorbijgangers verleenden eerste hulp en schakelden de hulpdiensten in. De andere fietser was wel aanspreekbaar en was niet gewond. Twee ambulances en een traumahelikopter kwamen. De gewonde fietser is met een hoofdwond met spoed naar het ziekenhuis gebracht. 

De politie doet onderzoek naar de toedracht.  

Volledig scherm
Een traumaheli kwam voor de gewonde fietser in Eindhoven. © Bert Jansen
Volledig scherm
Een fietser raakte zwaargewond in Eindhoven. © Bert Jansen
 1. Buikpijn van ploeterend PSV
  PREMIUM

  Buikpijn van ploeterend PSV

  EINDHOVEN - Twee punten, vijftien tegengoals en drie rode kaarten. Cijfers van de laatste zes wedstrijden die de diepe crisis bij PSV illustreren. Hoe krijgen ze in Eindhoven de boel weer op de rit en is Mark van Bommel daar nog de juiste trainer voor? We vroegen het oud-spelers, supporters en andere betrokken bij de club. Vooral de smalle selectie, slechte aankopen en een flinke dosis pech worden genoemd als redenen voor de dramatische resultaten. In een kampioenschap heeft eigenlijk niemand nog vertrouwen.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

 • Armindo Bruma (6%)
 • Timo Baumgartl (48%)
 • Olivier Boscagli (2%)
 • Kostas Mitroglou (16%)
 • Ritsu Doan (28%)
9457 stemmen