Het voormalige Philipskantoor aan de Boschdijk in Eindhoven. Ten Brinke en Bekke & Partners onderzoeken de mogelijkheden om hier woningen in en bij te bouwen. Achter het pand dat vroeger de Philipsaanduiding  VB had, ligt de nieuwe wijk Vredeoord.
Volledig scherm
PREMIUM
Het voormalige Philipskantoor aan de Boschdijk in Eindhoven. Ten Brinke en Bekke & Partners onderzoeken de mogelijkheden om hier woningen in en bij te bouwen. Achter het pand dat vroeger de Philipsaanduiding VB had, ligt de nieuwe wijk Vredeoord. © Bekke & Partners/Ten Brinke

Voormalig Philipskantoor aan Boschdijk mogelijk verbouwd: woningen of zorgbestemming

EINDHOVEN - Waarschijnlijk nog dit jaar wordt duidelijk wat er gaat gebeuren met het monumentale voormalige Philipskantoor aan de Boschdijk. Komen er gewone woningen in, of een instelling voor (ouderen)zorg? De nieuwe eigenaren, Bekke & Partners uit Eindhoven en Ten Brinke uit Helmond, zien in ieder geval veel mogelijkheden.

  1. Schmidt zegt nee tegen topaanbod van Red Bull Leipzig en laat PSV niet in de steek

    Schmidt zegt nee tegen topaanbod van Red Bull Leipzig en laat PSV niet in de steek

    PSV behoudt trainer Roger Schmidt minimaal tot het einde van het seizoen, als het aan de coach zelf ligt. De Eindhovense club heeft de afgelopen dagen gemerkt dat Red Bull Leipzig pogingen ondernam om Schmidt per direct over te nemen. De topclub uit Duitsland had een aantrekkelijk aanbod voor de coach, maar hij laat PSV op dit moment niet in de steek omdat hij zijn tot 30 juni 2022 lopende contract in ieder geval wil uitdienen. En misschien wel meer.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven