Het voormalige Philipskantoor aan de Boschdijk in Eindhoven. Ten Brinke en Bekke & Partners onderzoeken de mogelijkheden om hier woningen in en bij te bouwen. Achter het pand dat vroeger de Philipsaanduiding  VB had, ligt de nieuwe wijk Vredeoord.
Volledig scherm
PREMIUM
Het voormalige Philipskantoor aan de Boschdijk in Eindhoven. Ten Brinke en Bekke & Partners onderzoeken de mogelijkheden om hier woningen in en bij te bouwen. Achter het pand dat vroeger de Philipsaanduiding VB had, ligt de nieuwe wijk Vredeoord. © Bekke & Partners/Ten Brinke

Voormalig Philipskantoor aan Boschdijk mogelijk verbouwd: woningen of zorgbestemming

EINDHOVEN - Waarschijnlijk nog dit jaar wordt duidelijk wat er gaat gebeuren met het monumentale voormalige Philipskantoor aan de Boschdijk. Komen er gewone woningen in, of een instelling voor (ouderen)zorg? De nieuwe eigenaren, Bekke & Partners uit Eindhoven en Ten Brinke uit Helmond, zien in ieder geval veel mogelijkheden.

  1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
    Update

    1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

    Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven