Een impressie van het nieuwe schoolgebouw. De renovatie wordt uitgevoerd door aannemerscombinatie Build2Learn. Het ontwerp is van En En Architecten uit Eindhoven en EGM uit Dordrecht.
Volledig scherm
Een impressie van het nieuwe schoolgebouw. De renovatie wordt uitgevoerd door aannemerscombinatie Build2Learn. Het ontwerp is van En En Architecten uit Eindhoven en EGM uit Dordrecht. © Fontys Hogescholen

Voormalig TNO-pand in Eindhoven onderkomen voor 3500 Fontys studenten

EINDHOVEN - De Rondom, het voormalige pand van TNO op de campus van de TU/e wordt grondig gerenoveerd. Vanaf volgend studiejaar biedt het onderdak aan 3500 studenten van drie techniekopleidingen van Fontys Hogescholen. 

 1. PSV wil in Sittard voortborduren op spel tegen Ajax en heeft Sangaré en Madueke terug

  PSV wil in Sittard voortbordu­ren op spel tegen Ajax en heeft Sangaré en Madueke terug

  PSV hoopt zondagmiddag in Sittard te kunnen voortborduren op het spel dat de Eindhovenaren vorige week tegen Ajax toonden. Het resultaat was toen met een 1-1 niet zoals gewenst, maar de uitvoering kon trainer Roger Schmidt wel bekoren. De ploeg heeft Ibrahim Sangaré (was vorige week geschorst) en Noni Madueke (na een blessure) terug bij de selectie. PSV heeft drie punten nodig om in de strijd om plek twee de touwtjes in handen te houden.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

 1. Ontspannen in eigen tuin: Lizzy bezorgt jacuzzi's aan huis
  Play

  Ontspannen in eigen tuin: Lizzy bezorgt jacuzzi's aan huis

 2. Drukte bij Forum voor Democratie bijeenkomst in Helmond
  Play

  Drukte bij Forum voor Democratie bijeen­komst in Helmond