Voorwaardelijk geschorste advocaat (32) door cliënt gestoken met een schaar op kantoor in Eindhoven

VideoEINDHOVEN - Op een advocatenkantoor aan de Crabethstraat in Eindhoven heeft maandagmiddag een steekpartij plaatsgevonden. Een boze cliënt zou daar een advocaat gestoken hebben met een schaar. De advocaat, een man van 32 jaar die voorwaardelijk geschorst was, raakte lichtgewond. De verdachte man is direct aangehouden. 

Het incident gebeurde rond 14.15 uur. Een cliënt zou een zakelijk conflict hebben met een advocaat. Uiteindelijk zou het conflict zo hoog zijn opgelopen dat de man met een schaar naar de raadsman zou hebben uitgehaald. Hierbij liep de advocaat lichte verwondingen op. 

De politie is een onderzoek gestart naar het incident. 

Voorwaardelijk geschorst

De advocaat zelf is ook niet onomstreden. Vorig jaar werd hij drie keer gearresteerd voor bedreiging en mishandeling van zijn echtgenote en minnares. Later dit jaar dient daarom een strafzaak tegen hem. De privéproblemen leverden hem bovendien een voorwaardelijke schorsing op. In oktober 2018 moest de man zijn rijbewijs inleveren toen hij met 145 km/uur over de Kennedylaan in Eindhoven reed. 

Volledig scherm
Steekpartij op advocatenkantoor in Eindhoven © Bert Jansen
Volledig scherm
Steekpartij op advocatenkantoor in Eindhoven © Bert Jansen
  1. Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Aan het rijtje clubs dat zich graag wil versterken met Steven Bergwijn kan opnieuw een grote naam worden toegevoegd. Sevilla FC heeft serieuze interesse in de 21-jarige aanvaller van PSV, die momenteel met zijn club in voorbereiding is op het treffen met FC Basel. Zaakwaarnemer Fulco van Kooperen wil de interesse niet bevestigen en praat niet over transfers totdat een deal is afgerond. Dat deed hij ook niet toen de door hem begeleide Joshua Brenet bij PSV werd verkocht.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven