Liefdesdokter Inge van der Vorst (l) en liefdeszuster Diana van den Eijnden geven op Valentijnsdag een online workshop over de liefde.
Volledig scherm
Liefdesdokter Inge van der Vorst (l) en liefdeszuster Diana van den Eijnden geven op Valentijnsdag een online workshop over de liefde. © Sem Wijnhoven/DCI Media

Vragen over de liefde? Raadpleeg de liefdesdokter!

EINDHOVEN - Slaat Valentijn zondag jouw deurtje over of stelt die misschien wat teleur? Raadpleeg dan de liefdesdokter- en zuster. Die staan dan online klaar met  een gratis workshop over de liefde. Met natuurlijk ook consulten, recepten en vaccinaties voor zelfliefde.     

  1. Wie vloog er uit de bocht tijdens de Kempenrally in 1959?

    Wie vloog er uit de bocht tijdens de Kempenral­ly in 1959?

    EINDHOVEN - Een foto gemaakt tijdens de Kempenrally in 1959. Volgens fotograaf Frans van Mierlo is de foto gemaakt ter hoogte van hotel ’t Silveren Seepaerd in Eindhoven. Was hier de start of de finish en wie reed er dat jaar mee tijdens de rally? Ook horen we graag wie de winnaar was en komen we in contact met lezers die nog een leuke anekdote over de rally hebben. Reageren kan via d.hoekstra@ed.nl. Kijk ook op ed.nl/oudedoos of onder dit artikel voor meer foto’s.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven