Een vuurkorf bij woonzorgcentrum Vonderhof om de sfeer te verhogen bij de geïmproviseerde drive-thru, waar de medewerkers van Philips toch hun attenties voor de bewoners met de auto konden brengen.
Volledig scherm
Een vuurkorf bij woonzorgcentrum Vonderhof om de sfeer te verhogen bij de geïmproviseerde drive-thru, waar de medewerkers van Philips toch hun attenties voor de bewoners met de auto konden brengen. © Sem Wijnhoven/DCI Media

Vuurkorf en warme chocolademelk geven kerstsfeer bij drive-thru Vonderhof

EINDHOVEN - Bij Vitalis Vonderhof was het dinsdag een drukte van belang. Voor de ingang van het woonzorgcentrum zaten bewoners rond een vuurkorf met warme chocomel. Ondertussen namen Maaike de Jonge en Julia Geerts van Samen voor Eindhoven de cadeaus, kerstkaarten, koekjes en andere kleine attenties in ontvangst, die medewerkers van Philips kwamen brengen.

  1. Ruud van Nistelrooij schrok niet van het woord crisis bij PSV: ‘Wij vonden het intern namelijk al crisis’
    PREMIUM
    met video

    Ruud van Nistel­rooij schrok niet van het woord crisis bij PSV: ‘Wij vonden het intern namelijk al crisis’

    Trainer Ruud van Nistelrooij van PSV zag zaterdagavond dat PSV weer een beetje kleur op de wangen kreeg, na een 2-0 zege op Go Ahead Eagles in het Philips Stadion. ,,Er is geen hosanna”, zei hij. ,,Maar hier kunnen we weer mee vooruit. Na afgelopen week had ik daar ook vertrouwen in, want ik zag nog aanknopingspunten. Door de resultaten kwam er wel druk op deze wedstrijd”, vertelde hij na het thuisduel van PSV.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven