De lege binnenstad van Eindhoven tijdens de lockdown in december 2020.
Volledig scherm
PREMIUM
De lege binnenstad van Eindhoven tijdens de lockdown in december 2020. © Sem Wijnhoven/DCI Media

Waar blijven die faillissementen?

Al vanaf het prille begin van de coronacrisis voorspellen economen een golf van faillissementen. Tot nu toe krijgen zij ongelijk, en dat kan zo blijven.

 1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
  PREMIUM
  Koken & Eten

  Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

  Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?
 2. Carnaval in De Pracht in Aalst: vier dagen feest

  Carnaval in De Pracht in Aalst: vier dagen feest

  AALST - Bij ontmoetingscentrum De Pracht in Aalst is de mooiste kiel uit de kast getrokken zodat er vier dagen lang weer een carnavalsfeest kan worden gevierd. De carnavaleske festiviteiten zijn overdag gericht op gezinnen en kinderen. Zo zal er een springkussen en knutselhoek zijn en komt een clown op bezoek. Op zaterdag 18 februari is er vanaf 14.30 uur de Optocht After Party en wordt ‘s avonds vanaf 20.00 uur de ‘Net Eventjes Anders’ Carnavalsbingo gespeeld. Alle informatie is te vinden op www.depracht.nl.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven