Rob Verhappen (rechts) en Daniël Moenis van warmteleverancier Ennatuurlijk op het dak van gebouw TQ op Strijp-T in Eindhoven. Daar is het hoofdkantoor gevestigd.
Volledig scherm
Rob Verhappen (rechts) en Daniël Moenis van warmteleverancier Ennatuurlijk op het dak van gebouw TQ op Strijp-T in Eindhoven. Daar is het hoofdkantoor gevestigd. © Kees Martens/DCI Media

Warmtenet Ennatuurlijk in Eindhoven groeit stevig door

EINDHOVEN - Warmteleverancier Ennatuurlijk denkt de komende jaren fors door te groeien, ook in deze regio. Het aantal woonhuisaansluitingen in Helmond en Eindhoven zal waarschijnlijk meer dan verdubbelen als alle plannen doorgaan. 

 1. PSV hakt de laatste knopen voor RKC-thuis op de wedstrijddag door
  PREMIUM

  PSV hakt de laatste knopen voor RKC-thuis op de wedstrijd­dag door

  PSV kent de nodige twijfelgevallen in de selectie voor het thuisduel met RKC van zaterdag. Het strijdplan van PSV voor het thuisduel met RKC van vanavond wordt dus pas in de loop van zaterdag definitief. Trainer Roger Schmidt beslist dan bijvoorbeeld over de inzetbaarheid van centrale verdediger Olivier Boscagli, dit seizoen de voetballende motor van achteruit bij PSV. Kan hij niet meedoen, dan zal Timo Baumgartl hem normaal gesproken vervangen. Dat gebeurde in Volendam afgelopen week ook al.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

 1. Samenvatting: PSV - RKC Waalwijk
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting: PSV - RKC Waalwijk

  23 januari
 2. Jurgen heeft 160 verschillende opblaaspoppen: 'Je stapt hier even binnen in een andere wereld'
  Play

  Jurgen heeft 160 verschil­len­de opblaaspop­pen: 'Je stapt hier even binnen in een andere wereld'