De live presentatie van de nieuwe cd van The Washboard Stringband van Cornelis Le Mair in café Wilhelmina in Eindhoven.
Volledig scherm
PREMIUM
De live presentatie van de nieuwe cd van The Washboard Stringband van Cornelis Le Mair in café Wilhelmina in Eindhoven. © Kees Martens/DCI Media

Washboard Stringband beleeft Revival

EINDHOVEN - De nieuwe cd van de Washboard Stringband getuigt van een onweerstaanbare hang naar Amerikaanse folk van een eeuw geleden. Zondag presenteerde bandleider Cornelis le Mair het album met een live optreden in café Wilhelmina.

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Wat kunnen de talenten die Roger Schmidt tijdelijk bij de A-selectie van PSV heeft gehaald?
  PREMIUM

  Wat kunnen de talenten die Roger Schmidt tijdelijk bij de A-selectie van PSV heeft gehaald?

  Nu PSV door blessures veel spelers mist, komt er in de selectie ruimte voor een aantal spelers van de jeugdopleiding. Woensdag sloten op De Herdgang drie talenten van Jong PSV aan bij de A-kern: Dennis Vos (19), Jenson Seelt (18) en Jeremy Antonisse (19). Een profiel van deze jonge spelers, die onder Ruud van Nistelrooy in de Keuken Kampioen Divisie actief zijn. Donderdagavond sluiten ze ook aan bij de selectie van PSV, die het tegen Sturm Graz opneemt.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven