Frank Vekemans (links) en Stefan Felix van Wasin7 bij het begin van de automatische wasstraat van 50 meter lengte in de vestiging aan de Meerenakkerweg in Eindhoven.
Volledig scherm
Frank Vekemans (links) en Stefan Felix van Wasin7 bij het begin van de automatische wasstraat van 50 meter lengte in de vestiging aan de Meerenakkerweg in Eindhoven. © Michel Theeuwen

Washin7 breidt flink uit in Eindhoven: 2e vestiging en ‘interieurstraat’

EINDHOVEN - Autowasstraat Washin7 krijgt een nieuwe, tweede vestiging in Eindhoven, aan de Kanaaldijk-Noord. De huidige locatie aan de Meerenakkerweg wordt flink uitgebreid, met onder meer een nieuwe service: een ‘interieurstraat’ van veertig meter lang. 

 1. Schmidt moet PSV zonder schade door de drukste fase van het seizoen zien te loodsen

  Schmidt moet PSV zonder schade door de drukste fase van het seizoen zien te loodsen

  Het is de drukste periode van het jaar bij PSV. De hele club moet de focus op het winnen van wedstrijden zien te houden, terwijl na een trits aan veranderingen nog een paar stevige mutaties in aantocht zijn. De start van het seizoen brengt voor elk team druk met zich mee en voor PSV komen er nu reizen naar Europese uitwedstrijden en vuurwerk op de transfermarkt bij. In aanloop naar het uitduel met Heracles Almelo moet trainer Roger Schmidt hoofd koel zien te houden en zijn selectie klaarstomen voor de jaarlijkse klus op het Twentse kunstgras. Wat speelt er momenteel allemaal?
 2. Vanaf 18.00 uur advies om mondkapje te dragen in winkels: zo gebruik je ze goed (en dit zijn de leukste)
  PREMIUM

  Vanaf 18.00 uur advies om mondkapje te dragen in winkels: zo gebruik je ze goed (en dit zijn de leukste)

  Als vanaf 18.00 uur dinsdagavond de nieuwe coronaregels ingaan, geldt in heel Zuidoost-Brabant het dringende advies om mondkapjes te dragen in publieke binnenruimte. Winkels kunnen je verplichten er een op te zetten. Tot nu toe hadden alleen ov-reizigers een mondkapje nodig, maar de kans is groot dat grote groepen mensen nu mondkapjes aanschaffen. Waar moet je op letten bij het kopen? En als het even kan mag hij er ook een beetje leuk uitzien.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven