Volledig scherm
Lonneke Engel is fan van Trump

Wat kunnen we in Zuidoost-Brabant verwachten als Trump president is? Lonneke Engel is fan (video)

EINDHOVEN - Vanaf vrijdag is hij echt de nieuwe president van Amerika: Donald Trump. Onomstreden is hij allerminst, door zijn controversiële uitspraken, of verhalen over seksfeestjes in een Russische hotelkamer. Wat kunnen we de komende jaren verwachten van Trump?

Gooit hij het roer drastisch om of wordt de soep niet zo heet gegeten? En wat gaat het Trump-effect zijn buiten Amerika? We vroegen het zes mensen uit deze regio die op de een of andere manier een speciale band hebben met Amerika.

Vrijdag in het Eindhovens Dagblad de reacties, maar nu vast een voorproefje van Lonneke Engel. Het Eindhovense model is naar eigen zeggen zwaar in de minderheid als Trump-aanhanger.

Lees het hele artikel vrijdag in het ED of in de digitale krant

Vanaf vrijdag is hij echt de nieuwe president van Amerika: Donald Trump. Wat kunnen we de komende jaren verwachten van Trump? Lonneke Engel is zwaar in de minderheid als Trump-aanhanger.
ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Droombaan: Indiana Jones, wie wil dat nou niét zijn?
    PREMIUM
    Zomerserie

    Droombaan: Indiana Jones, wie wil dat nou niét zijn?

    EINDHOVEN - Het ging me nooit om zijn zweep, ook niet om de hoed. En ik was nog te jong om onder de indruk te zijn van de vrouwen aan zijn zijde. Toch was Indiana Jones mijn held: een avonturier, die gevat reageert in hachelijke situaties en anders altijd nog zijn vuisten heeft. Maar bovenal een schatzoeker. Dus toen de juf in groep zes vroeg wat ik later wilde horen, was het antwoord: geen helikopterpiloot of dierenarts, maar Indiana Jones. Toen mijn chef voor deze zomerrubriek dezelfde vraag stelde, kreeg die hetzelfde antwoord.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven