Wethouder Yasin Torunoglu (rechts) krijgt uitleg van architect Jeroen Schipper van Orange Architects tijdens een rondleiding door S-West op Strijp-S.
Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Yasin Torunoglu (rechts) krijgt uitleg van architect Jeroen Schipper van Orange Architects tijdens een rondleiding door S-West op Strijp-S. © Kees Martens/DCI Media

‘We gaan een einde maken aan opkopen woningen door kleine beleggers in Eindhoven’, zegt wethouder Yasin Torunoglu

EINDHOVEN - De afgelopen weken kreeg Eindhoven er weer 233 woningen bij, in de vrije sector koop en huur. Maar S-West aan de Torenallee in Strijp-S is geen echt góed voorbeeldproject. 

 1. Limburgse misbruik-oppas ontloopt vandaag de rechter, ook haar daden blijven buiten zicht
  PREMIUM
  Video

  Limburgse mis­bruik-op­pas ontloopt vandaag de rechter, ook haar daden blijven buiten zicht

  DEN BOSCH – De Limburgse kinderoppas en haar kennis, die verdacht worden van schokkend misbruik van zeven peuters, komen vandaag niet naar de Bossche rechtszaal. De rechters hadden daar juist wel om gevraagd maar de advocaten beslisten anders. Zij, en hun verdachten proberen een mediacircus te ontlopen. Onze verslaggever Max Steenberghe is aanwezig bij de eerste zitting. Volg deze middag hier zijn liveverslag.
 1. Dré Rennenberg (84) wil nog één keer pieken, OAE-lijsttrekker op toernee door Eindhoven
  PREMIUM

  Dré Rennenberg (84) wil nog één keer pieken, OAE-lijsttrek­ker op toernee door Eindhoven

  EINDHOVEN - Zonder verkiezingen verdubbelde het zetelaantal van het Ouderen Appèl Eindhoven (OAE) afgelopen zomer naar vier. Twee voormalig SP’ers maakten de overstap naar de partij van raadsnestor Dré Rennenberg. Toch voelt de OAE-fractievoorzitter zich nog machteloos tegenover het blok van de coalitie in Eindhoven. Bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart wil de 84-jarige politicus nog één keer pieken. Hij mikt op grote winst. Met een nieuw boek en een toernee door de stad is hij al met de verkiezingscampagne begonnen.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven