MELT, nieuw concept bedrijfsruimte ontwikkeld door Kragt. Op de werk- en loungebank Martijn van Wezel (rechts, creative director en eigenaar) en Koen van Loon (workspace developer).
Volledig scherm
PREMIUM
MELT, nieuw concept bedrijfsruimte ontwikkeld door Kragt. Op de werk- en loungebank Martijn van Wezel (rechts, creative director en eigenaar) en Koen van Loon (workspace developer). © Jean Pierre Reijnen/DCI Media

Werk en vrije tijd komen samen in MELT op Strijp-T in Eindhoven: ‘Sst, ik probeer te slapen’

EINDHOVEN - Amper zes weken na de opening is de hippe ‘shared workspace’ MELT op Strijp-T voor driekwart gevuld. In een lastige coronatijd bleek er veel vraag naar ruimte op de zesde verdieping van gebouw TQ, in de voormalige kantine van het Philips-complex. 

 1. Regio wil Nuenen compenseren als distributiereuzen zijn tegen te houden: ‘Dit is zeer ongewenst’
  PREMIUM

  Regio wil Nuenen compense­ren als distribu­tie­reu­zen zijn tegen te houden: ‘Dit is zeer ongewenst’

  EINDHOVEN/NUENEN - De gemeenten in het Stedelijk Gebied Eindhoven (SGE) zijn bereid om in de buidel te tasten als Nuenen kan voorkomen dat er drie grote distributiecentra worden gebouwd op bedrijventerrein Eeneind-West. De Eindhovense wethouder Stijn Steenbakkers (Economie) heeft dat gezegd in reactie op zorgen die er ook in de Eindhovense politiek volop zijn over de Nuenense plannen.
 2. Deniz Mollen is terug op het oude nest: ‘De geur van het Eindhovense ijs voelt als thuiskomen’
  Een-tweetje

  Deniz Mollen is terug op het oude nest: ‘De geur van het Eindhoven­se ijs voelt als thuiskomen’

  Eindhoven Kemphanen start zaterdagavond met een duel met Tilburg Trappers (het toekomst-team van de Tilburgers) aan de eerste divisie ijshockey. De ploeg heeft een flinke make-over gekregen en zag in Deniz Mollen (28) één van de beste goalies van Nederland terugkeren op het oude nest. Na anderhalf jaar zonder wedstrijd kan Mollen niet wachten om terug te keren in ‘één van de mooiste ijshallen van Nederland.’

In samenwerking met indebuurt Eindhoven