Verkeersexamen in 1961 maar welke school zien we op de foto?
Volledig scherm
Verkeersexamen in 1961 maar welke school zien we op de foto? © Frans van Mierlo

Wie deed er verkeersexamen in 1961 en waar is deze foto gemaakt?

EINDHOVEN - Trotse leerlingen met hun verkeersexamen in 1961. Gaat het hier om het verkeersexamen op de fiets en van welke school zijn dit de leerlingen? Ook voor leuke anekdotes over uw eigen verkeersexamen mag u reageren op deze foto. Kijk ook op ed.nl/oudedoos of onder dit artikel voor meer foto’s.

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven