Een wielrenner is dinsdagmiddag rond 13.45 uur gewond geraakt bij een botsing met een auto op de kruising tussen de Rivierstraat en de Gestelsestraat in Eindhoven.
Volledig scherm
Een wielrenner is dinsdagmiddag rond 13.45 uur gewond geraakt bij een botsing met een auto op de kruising tussen de Rivierstraat en de Gestelsestraat in Eindhoven. © Fotopersburo BertJansen

Wielrenner raakt gewond bij aanrijding met auto in Eindhoven

EINDHOVEN - Een wielrenner is dinsdagmiddag rond 13.45 uur gewond geraakt bij een botsing met een auto op de kruising tussen de Rivierstraat en de Gestelsestraat in Eindhoven. De fietser is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. 

 1. Van Nistelrooij roept op tot realiteit bij PSV: ‘In het jaar dat hét moet gebeuren, verkoop je niet je beste spelers’
  PREMIUM
  INTERVIEW

  Van Nistel­rooij roept op tot realiteit bij PSV: ‘In het jaar dat hét moet gebeuren, verkoop je niet je beste spelers’

  Trainer Ruud van Nistelrooij gaf vrijdag in aanloop naar de herstart van de eredivisie desgevraagd zijn oordeel over de stand van zaken bij PSV, dat derde staat en op dit moment kansloos lijkt voor de titel. Hij vindt dat PSV het maximale eruit heeft gehaald en tegelijkertijd herhaalde hij dat de ambitie blijft om altijd voor het hoogste te gaan. ,,Als je de verkopen die gedaan moesten worden in dit seizoen niet meeneemt, leef je niet in de realiteit”, vond de trainer.
  Eindhoven

In samenwerking met indebuurt Eindhoven