Een lid van Harley Owners Group bij de start van een rit. Motorrijders kwamen in 2014 bijeen in Amsterdam en Eindhoven om met een toerrit het imago van motorclubs te verbeteren.
Volledig scherm
PREMIUM
Een lid van Harley Owners Group bij de start van een rit. Motorrijders kwamen in 2014 bijeen in Amsterdam en Eindhoven om met een toerrit het imago van motorclubs te verbeteren. © ANP - Bas Czerwinski

‘Wij een criminele motorclub? Nee man!’

EINDHOVEN - De leiders van twee motorclubs uit de regio distantiëren zich van het beeld dat ze een criminele achtergrond hebben. Sama Sama en Plomo o Plata zijn de namen van twee relatief nieuwe motorclubs die ook actief zijn in Oost-Brabant. Sacha Batlajar uit Geldrop is president van Sama Sama (48 leden) en Eindhovenaar Dennis van Eekelen is vicepresident van Plomo o Plata (15 leden). De politie noemde hen woensdag in het ED ‘wannabee’-motorbendes en gaf aan dat tussen de leden mannen met een criminele achtergrond zitten.

  1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
    Mijn bevalling

    Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

    Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven