Aan de keukentafel bespreekt iemand van het wijkteam met een inwoner hoe hij of zij, met of zonder extra zorg, weer verder kan. In Eindhoven vallen wijkteams onder WIJeindhoven.
Volledig scherm
PREMIUM
Aan de keukentafel bespreekt iemand van het wijkteam met een inwoner hoe hij of zij, met of zonder extra zorg, weer verder kan. In Eindhoven vallen wijkteams onder WIJeindhoven. © Marc Bolsius

Wijkteams in Eindhoven zien frustratie groeien: scootmobiel kwam toen mevrouw al was overleden

EINDHOVEN - De afgelopen weken heeft de gemeente Eindhoven een eindspurt ingezet om de achterstanden van haar zorgindicatie-afdeling weg te werken. Ondertussen worden de wijkteams van WIJeindhoven geconfronteerd met teleurgestelde cliënten.

 1. Schmidt vindt dat AZ verdiend won van PSV: ‘We haalden geen topniveau’

  Schmidt vindt dat AZ verdiend won van PSV: ‘We haalden geen topniveau’

  Trainer Roger Schmidt van PSV vond woensdagavond dat zijn ploeg in eigen huis terecht had verloren van AZ (1-3). ,,We hadden in het begin veel balbezit en deden het goed. We wisten dat het niet makkelijk zou worden en dat we wat geduld moesten hebben. Na de 0-1 werd het minder bij ons en het goedmaken van een 0-2 was een te moeilijke opdracht voor ons. We mogen dat niet meer laten gebeuren, dat we zo achterkomen.”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

 1. Inenting tegen corona in Eindhoven bescheiden van start: 'Per dag 400 tot 500 inentingen'
  Play

  Inenting tegen corona in Eindhoven bescheiden van start: 'Per dag 400 tot 500 inentingen'

 2. Einde Rutte III is een feit wegens toeslagenaffaire
  Play

  Einde Rutte III is een feit wegens toeslagen­af­fai­re