Volledig scherm
PREMIUM
Het riviertje de Dommel in Zuidoost-Brabant. © Geurt Besselink

Wil Eindhoven toch een tunnel door het Dommeldal?

EINDHOVEN - Komt de aanleg van een weg door het Dommeldal met tunnels en/of een verdiepte ligging weer op de agenda van de Eindhovense politiek? Uit een brief aan het nieuwe provinciebestuur blijkt van wel.    

Het onderwerp ligt uitermate gevoelig. Daarom wordt er in de Eindhovense politiek met de grootst mogelijke omzichtigheid over gepraat. Maar het staat er toch echt, in zwart-wit en op papier: In het nieuwe onderzoek naar het verbeteren van de bereikbaarheid voor het auto's in het gebied tussen Eindhoven,  Nuenen en Helmond moet ook gekeken worden naar tunnels en wegen die verdiept worden aangelegd.

  1. Van Bommel vindt niet dat PSV is weggespeeld: ‘We hebben het zelf weggegeven’

    Van Bommel vindt niet dat PSV is wegge­speeld: ‘We hebben het zelf weggegeven’

    PSV-trainer Mark van Bommel vond na afloop van FC Utrecht-PSV niet dat zijn ploeg is weggespeeld. De 3-0 nederlaag kwam in de tweede helft tot stand. ,,We hebben het zelf weggegeven”, gaf hij onder meer aan. Hij was niet te spreken over de rode kaarten die Nick Viergever en Jorrit Hendrix pakten, maar gaf tegelijkertijd aan dat het hem zelf ook een aantal keren is overkomen. ,,Het mag alleen niet gebeuren.”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

  • Armindo Bruma (6%)
  • Timo Baumgartl (49%)
  • Olivier Boscagli (1%)
  • Kostas Mitroglou (16%)
  • Ritsu Doan (28%)
8970 stemmen