De Heuvel.
Volledig scherm
PREMIUM
De Heuvel. © DCI media

Winkelcentrum Heuvel in Eindhoven bloedt langzaam dood, steeds meer leegstand

EINDHOVEN - Het is weer bijltjesmaand voor verschillende kledingwinkels in de Nederlandse winkelstraten. In Eindhoven vangt vooral winkelcentrum Heuvel de klappen op.

,,Hun doelgroep is veertig plus en gezien het assortiment denken ze dat dat allemaal duffe trutten zijn.” Retailexpert Paul Moers heeft wel een idee waar het mis ging bij modeketen Promiss. Komend voorjaar sluit het bedrijf alle 14 winkels in Nederland. In Eindhoven gaat het filiaal in de Heuvel dicht en het winkelcentrum dreigt ook Didi en Steps uit te moeten zwaaien. Eerstgenoemde is failliet en hoopt op een doorstart. Steps sluit 38 van de 48 filialen. Of die in Eindhoven openblijft is maar de vraag.

  1. Acht verdachten aangehouden na bedreiging op camping Aalst in Gelderland in Best, Vught en Rotterdam, verdachten o.a. uit Eindhoven en Breda
    VIDEO/UPDATE

    Acht verdachten aangehou­den na bedreiging op camping Aalst in Gelderland in Best, Vught en Rotterdam, verdachten o.a. uit Eindhoven en Breda

    BEST - Een auto is zondagmiddag na een achtervolging door de politie tegen een boom gebotst op de Schansweg in Best. De politie heeft met getrokken wapens de verdachten uit de auto gehaald. Bij de aanhouding is ook een waarschuwingsschot gelost. In de auto werd een vuurwapen gevonden. Drie mannen zijn aangehouden. De omgeving werd afgezet.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven