Winkelcentrum Haagdijk/Tongelresestraat in Eindhoven. Winkeliers en bewoners zijn bang voor verpaupering.
Volledig scherm
PREMIUM
Winkelcentrum Haagdijk/Tongelresestraat in Eindhoven. Winkeliers en bewoners zijn bang voor verpaupering. © Michel Theeuwen

Winkeliers en bewoners bezorgd over Tongelresestraat in Eindhoven: gevaarlijk verkeer en verpaupering

EINDHOVEN - Natuurlijk, het zakje geld van de gemeente Eindhoven kan een mooie aanzet zijn om het verpauperende winkelcentrum Haagdijk/Tongelresestraat een zetje in de rug te geven. Maar er is wel meer nodig dan zo’n steunbijdrage, vinden bezorgde winkeliers en bewoners.

 1. PSV kan Peter Bosz niet de sleutel van de kluis geven: waarom de gesprekken met hem al een tijdje duren
  PREMIUM
  ANALYSE + Video

  PSV kan Peter Bosz niet de sleutel van de kluis geven: waarom de gesprekken met hem al een tijdje duren

  PSV heeft er alle belang bij om snel een nieuwe trainer-coach voor de komende seizoenen te presenteren. De club moet binnen vier weken starten met de voorbereiding op het nieuwe seizoen en het mes staat daarna snel op de keel, in de Champions League-voorrondes. Op dit moment wordt zoals bekend volop gesproken met Peter Bosz en dat was de afgelopen dagen nog geen abc’tje. Waarom niet? Een analyse van de huidige situatie.
  Eindhoven
 2. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven