Bij bewoonster mevrouw Verberne in Geldrop ondertekenden Ingrid de Boer (links), algemeen directeur/bestuurder Woonbedrijf, en Jack Koch (rechts), directeur Ballast Nedam Zuid, als eerste de contracten voor renovatie en verduurzaming. Cor van Dee, bestuurslid Stichting Huurdersvertegenwoordiging Woonbedrijf en Stichting Huurdersbelangen Geldrop-Mierlo, was ook aanwezig.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij bewoonster mevrouw Verberne in Geldrop ondertekenden Ingrid de Boer (links), algemeen directeur/bestuurder Woonbedrijf, en Jack Koch (rechts), directeur Ballast Nedam Zuid, als eerste de contracten voor renovatie en verduurzaming. Cor van Dee, bestuurslid Stichting Huurdersvertegenwoordiging Woonbedrijf en Stichting Huurdersbelangen Geldrop-Mierlo, was ook aanwezig. © Woonbedrijf/Verse Beeldwaren

Woonbedrijf gaat 1200 woningen renoveren en verduurzamen in Eindhoven en Geldrop

EINDHOVEN - Corporatie Woonbedrijf gaat de komende twee jaar 1200 woningen uit de jaren 60 en 70 in Woensel en Geldrop renoveren en verduurzamen. Als de vijf geselecteerde aannemers het goed doen, kunnen de bouwbedrijven tot en met 2030 in totaal zo'n 7.000 á 8.000 woningen op de schop nemen. 

In samenwerking met indebuurt Eindhoven