Raoul Vleugels (links) en Philippe Rol van het Eindhovens Woongenootschap op de zusterflat op het VDMA-terrein aan de Vestdijk in Eindhoven. Hier zou hun Woongenootschap gevestigd moeten worden met zo'n 35 woningen.
Volledig scherm
PREMIUM
Raoul Vleugels (links) en Philippe Rol van het Eindhovens Woongenootschap op de zusterflat op het VDMA-terrein aan de Vestdijk in Eindhoven. Hier zou hun Woongenootschap gevestigd moeten worden met zo'n 35 woningen. © FotoMeulenhof

Woongenootschap landt wellicht op VDMA-terrein in Eindhoven

EINDHOVEN - Het Eindhovens Woongenootschap krijgt - als alles goed gaat - een plek op het VDMA-terrein aan de Vestdijk in Eindhoven. De initiatiefnemers en Being Development hebben daarover een samenwerkingsovereenkomst gesloten. 

  1. Afspraken op een sigarenkistje tellen niet meer; ook vrijwillige besturen moeten juristenproof zijn
    PREMIUM

    Afspraken op een sigaren­kist­je tellen niet meer; ook vrijwilli­ge besturen moeten juristenp­roof zijn

    EINDHOVEN/VALKENSWAARD - Ooit was het ‘ons kent ons’ bij de lokale voetbalclub. En bestuursafspraken pasten op de achterkant van een sigarendoosje. Maar die tijd is voorbij. Zeker als per 1 juli de nieuwe wet WBTR ingaat. Statuten moeten nu snel ‘juristenproof’ gemaakt worden om te voorkomen dat bestuursleden uit hun eigen zak moeten betalen als er iemand vandoor gaat met de kas.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven