De parkeerplaats bij het Bosch-gebouw op Strijp-S in Eindhoven die is bestemd voor woningbouw door corporatie Trudo. Hier zou ook Het Eindhovens Woongenootschap kunnen landen.
Volledig scherm
De parkeerplaats bij het Bosch-gebouw op Strijp-S in Eindhoven die is bestemd voor woningbouw door corporatie Trudo. Hier zou ook Het Eindhovens Woongenootschap kunnen landen. © Jean Pierre Reijnen/DCI Media

Woongenootschap Strijp-S in Eindhoven zoekt nieuwe deelnemers voor plan met middeldure huurwoningen

Woongenootschap Klein Zwitserland in oprichting zoekt nieuwe deelnemers. Daarom houden de 15 pioniers  donderdag 2 juni een informatieavond voor geïnteresseerden. Zij worden bijgepraat over de stand van zaken en de verdere procedure. 

 1. Beoogde PSV-aanwinst Spierings heeft deze week met PSV eerste afspraak in Eindhoven
  PREMIUM
  TRANSFERUPDATE

  Beoogde PS­V-aan­winst Spierings heeft deze week met PSV eerste afspraak in Eindhoven

  Als het allemaal meezit, spreekt PSV-target Stijn Spierings later deze week in Eindhoven met PSV over een definitieve overgang naar de club. Dat bevestigen bronnen die dicht op de situatie zitten. Spierings is volgens hen geïnteresseerd in de plannen van de Eindhovenaren, maar wil nog wel weten wat het idee is over komend seizoen. Een meerjarig contract ligt voor hem klaar, maar er moet dus nog wat water door de Rijn en de zaak is nog niet beklonken.
  Eindhoven

In samenwerking met indebuurt Eindhoven