Door het coronavirus zal het ook in Nederland waarschijnlijk druk worden op de stranden. Zoals op deze foto in Scheveningen op tweede pinksterdag.
Volledig scherm
PREMIUM
Door het coronavirus zal het ook in Nederland waarschijnlijk druk worden op de stranden. Zoals op deze foto in Scheveningen op tweede pinksterdag. © ANP

Wordt het zon, zee of toch de eigen achtertuin, vakantiestress in coronatijd

PollEINDHOVEN - Naar de zon, vakantie in eigen land of toch maar een jaartje helemaal niet op reis. Over drie weken beginnen de schoolvakanties, normaal gesproken een garantie voor files richting Frankrijk, volle luchthavens en drukte aan de Nederlandse stranden. Maar nu even niet.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven