Dominique Vleeshouwers
Volledig scherm
PREMIUM
Dominique Vleeshouwers © Claudia Hansen

Zangeres, schrijfster en slagwerker slaan handen ineen voor ‘Scherpdenkers’ in Eindhoven

EINDHOVEN - Schrijfster Marieke Lucas Rijneveld, slagwerker Dominique Vleeshouwers en zangeres Pitou kenden elkaar niet persoonlijk, maar slaan de handen ineen voor Scherpdenkers, woensdag 29 september in Muziekgebouw Eindhoven.

 1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”
 2. Ruud van Nistelrooij vindt dat PSV een topprestatie heeft geleverd: ‘Als je een wedstrijd met deze cijfers wint’
  PREMIUM

  Ruud van Nistel­rooij vindt dat PSV een toppresta­tie heeft geleverd: ‘Als je een wedstrijd met deze cijfers wint’

  Trainer Ruud van Nistelrooij van PSV keek donderdagavond met trots terug op de prestatie die een aantal jonge PSV'ers leverde in Zwitserland. De Eindhovenaren wonnen tegen FC Zürich met 5-1, onder anderen dankzij twee goals van Cody Gakpo en Yorbe Vertessen. De Belg was ook present bij de persconferentie van PSV en Van Nistelrooij luisterde aandachtig naar hem.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven