Gymdocent Frank Brouwers gaat na meer dan veertig jaar op het Eckartcollege met pensioen. Ook het gala - en dit jaar een gala-achtige diploma-uitreiking - organiseerde hij 25 jaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Gymdocent Frank Brouwers gaat na meer dan veertig jaar op het Eckartcollege met pensioen. Ook het gala - en dit jaar een gala-achtige diploma-uitreiking - organiseerde hij 25 jaar. © DCI Media

Zeer populair onder leerlingen, ook om alles buiten de gymles om: pensionado Frank Brouwers (66) verlaat het Eckart

EINDHOVEN - Docent Frank Brouwers trekt na meer dan veertig jaar de deur van de gymzaal van het Eckartcollege achter zich dicht om van zijn pensioen te genieten. Maar zijn populariteit onder leerlingen heeft de gymdocent aan iets anders te danken.

  1. Wat vertelde Ben in 1960 over de nieuwe stadsschouwburg voor Eindhoven?

    Wat vertelde Ben in 1960 over de nieuwe stads­schouw­burg voor Eindhoven?

    EINDHOVEN - In oktober 1960 bracht een Belgisch toneelgezelschap een bezoek aan Kunstcentrum Eindhoven. Op de foto geeft Ben Ullings uitleg over een maquette van de toekomstige stadsschouwburg waarvan Ullings ook de eerste directeur zou worden. Wie weet er meer over dit bezoek, het Kunstcentrum of Ben Ullings te vertellen, we horen het graag via d.hoekstra@ed.nl. Kijk ook op ed.nl/oudedoos voor meer foto’s.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven