Volledig scherm
PREMIUM
Evert Thielen en zijn vrouw Marlies in De Getrudahoeve. © Jean Pierre Reijnen / fotomeulenhof

Zelf koken in De Gertruda Hoeve in Son en Breugel

SON EN BREUGEL - De Gertruda Hoeve in Breugel is sinds dinsdag dicht, maar blijft toch open. Chef- kok Evert Thielen en zijn restaurant kunnen voortaan ingehuurd worden.

,,Ik moet er nog erg aan wennen. Zo stil als het was gisteravond. Dan ga ik om zes uur eten maken, alleen voor onszelf. Dat is heel raar. De grote koelcel bijna helemaal leeg, met restjes die op moesten”, zegt Evert Thielen (58), eigenaar en ruim 25 jaar chefkok van De Gertrudahoeve in Breugel. Net als veel andere collega’s in de horeca kreeg Thielen het niet voor elkaar nieuw personeel aan te trekken. Maar ‘zijn kindje’ van de hand doen, no way. 

  1. Probeerde Benaouf A.  getuigen om te kopen? Eindhovense topcrimineel moet opnieuw getuigen

    Probeerde Benaouf A. getuigen om te kopen? Eindhoven­se topcrimi­neel moet opnieuw getuigen

    EINDHOVEN - Eindhovenaar Benaouf A. moet nogmaals getuigen in het proces tegen twee mannen die tot levenslang zijn veroordeeld voor de dubbele liquidatie in de Amsterdamse Staatsliedenbuurt in 2012. Dat heeft het gerechtshof in Amsterdam dinsdag bepaald. Een verhoor van A. in oktober ontaardde in een confrontatie met een van de verdachten, waarbij in de rechtszaal over en weer bedreigingen en beledigingen werden geuit.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven