Op het Stratumseind wordt heel wat versierd, maar dat gebeurt bepaald niet altijd met wederzijds goedvinden. Als een Don Juan geen tik op zijn vingers krijgt, wil dat nog niet zeggen dat hij zomaar zijn gang kan gaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Op het Stratumseind wordt heel wat versierd, maar dat gebeurt bepaald niet altijd met wederzijds goedvinden. Als een Don Juan geen tik op zijn vingers krijgt, wil dat nog niet zeggen dat hij zomaar zijn gang kan gaan. © Juan Vrijdag / DCI Media

Zelfs haar vriendinnen zagen niet dat een kroeg-versierder veel te ver ging op het Stratumseind

DEN BOSCH - Als zelfs je vriendinnen denken dat je lekker staat te zoenen in de kroeg, hoe moet de jongen die dat doet, dan weten dat hij tegen je wil bezig is? Toch verdient die Don Juan een fikse werkstraf, vindt het Openbaar Ministerie, want zijn doelwit was simpelweg ‘verstijfd van schrik’. 

 1. Nationaal watertekort: ‘Je hoeft niet je hele tuin te sproeien om je tuin te redden’
  PREMIUM

  Nationaal waterte­kort: ‘Je hoeft niet je hele tuin te sproeien om je tuin te redden’

  Door de aanhoudende droogte heeft Nederland officieel een watertekort. We moeten dus zuiniger omgaan met ons drinkwater. Maar we willen niet dat onze tuinplanten bij bosjes neervallen omdat het zo droog is. Toch hoef je niet elke avond met de tuinslang, gieter of sproeier in de weer, zeggen deskundigen. ,,Dan ben je vooral bezig je tuin in leven te houden. Maar dat hoort Moeder Natuur zelf te doen.’’
 2. Jong PSV komt met een keurig resultaat thuis uit Tilburg en doet Willem II pijn

  Jong PSV komt met een keurig resultaat thuis uit Tilburg en doet Willem II pijn

  Jong PSV heeft in de uitwedstrijd tegen Willem II op een goede manier het nieuwe seizoen ingeluid. Tegen de buur uit Tilburg werd het 1-1 en waren de beloften van trainer Adil Ramzi behoorlijke delen van de wedstrijd in staat om prima partij te bieden tegen een van de kampioenskandidaten in de Keuken Kampioen Divisie. Wat bijvoorbeeld Mathijs Tielemans op de mat kon leggen, was naar Jong PSV-begrippen meer dan goed.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven