Het Stationsplein en de Stationsweg in Eindhoven. De meeste bomen op de foto moeten weg voor de bouw van District-E, de bouw van een fietsenkelder en de herinrichting van het plein.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Stationsplein en de Stationsweg in Eindhoven. De meeste bomen op de foto moeten weg voor de bouw van District-E, de bouw van een fietsenkelder en de herinrichting van het plein. © Michel Theeuwen

Zestig bomen weg voor bouwprojecten bij Eindhoven Centraal, gemeente wacht zo lang mogelijk met kappen

EINDHOVEN - In totaal zestig bomen aan de centrumzijde van het station in Eindhoven moeten weg vanwege bouwplannen. Maar de gemeente belooft dat de bomen pas worden gekapt als de bouwers aan de slag willen.

  1. Peesjevee-podcast: ‘PSV moet tweede worden en de beker winnen voor een voldoende voor dit seizoen’
    PODCAST

    Peesjevee-pod­cast: ‘PSV moet tweede worden en de beker winnen voor een voldoende voor dit seizoen’

    ,,Alles onder de tweede plek is voor PSV sowieso onvoldoende”, vindt PSV-watcher Rik Elfrink in de nieuwste editie van de Peesjevee-podcast. Supporter Mascha Prins is daarin zeer kritisch op PSV en vindt dat de huidige situatie niet kan. Na het gelijkspel bij Vitesse is ze ontevreden over de situatie waarin de club verkeert. ,,Met de beker en tweede plek kun je van het seizoen nog een voldoende maken”, vindt Elfrink.
    Eindhoven

In samenwerking met indebuurt Eindhoven