Luc (links) en Bart Houben in het voorjaar, vlak voor hun bakkerijwinkel zou opengaan. Door de coronacrisis ging Houben enkele weken failliet, maar de broers denken snel een doorstart te maken.
Volledig scherm
PREMIUM
Luc (links) en Bart Houben in het voorjaar, vlak voor hun bakkerijwinkel zou opengaan. Door de coronacrisis ging Houben enkele weken failliet, maar de broers denken snel een doorstart te maken. © Kees Martens/DCI Media

Zin in worstenbroodjes van bakker Houben? Goed nieuws: doorstart lijkt nabij

EINDHOVEN - Liefhebbers van de worstenbroodjes van Houben komen binnenkort waarschijnlijk weer aan hun trekken. De failliete Eindhovense bakker wil een doorstart maken. De lunchroom verdwijnt, maar Houben heeft ambitieuze plannen: een winkel met niet alleen worstenbrood, maar ook allerlei andere Eindhovense producten.

 1. Schmidt over kwestie met Nijhuis: ‘Ik heb alleen gezegd dat hij heeft gezegd dat hij iets bewust deed’

  Schmidt over kwestie met Nijhuis: ‘Ik heb alleen gezegd dat hij heeft gezegd dat hij iets bewust deed’

  Trainer Roger Schmidt ging tijdens de persconferentie voor het duel van PSV met RKC van zaterdag nog kort in op de kwestie die hij en arbiter Bas Nijhuis vorige week uitvochten. Na lang aandringen van een van de aanwezige journalisten lichtte hij desgevraagd nogmaals toe dat hij niet gezegd heeft dat Bas Nijhuis in de wedstrijd tegen Sparta bewust tegen PSV floot. ,,Ik heb alleen gezegd dat hij heeft gezegd dat hij iets bewust deed”, aldus de coach van PSV.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

 1. Brabantse Amber (15) doet mee aan Make-up Cup: 'Er hangt echt een hele fijne sfeer'
  Play

  Brabantse Amber (15) doet mee aan Make-up Cup: 'Er hangt echt een hele fijne sfeer'

 2. Rob Kemps over De slimste mens: 'Na kwartfinale werd ik fanatiek'
  Play

  Rob Kemps over De slimste mens: 'Na kwartfina­le werd ik fanatiek'