Janneke Sleenhof, docente Nederlands en onderzoekster. Ze heeft onderzoek verricht naar de rol van de rapportvergadering bij het zittenblijven van leerlingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Janneke Sleenhof, docente Nederlands en onderzoekster. Ze heeft onderzoek verricht naar de rol van de rapportvergadering bij het zittenblijven van leerlingen. © Kees Martens/DCI Media

Zittenblijven of niet? Dat hangt soms af van de grillen van de leraar

EINDHOVEN - Of je op school blijft zitten of toch overgaat? Te vaak hangt dat af van de grillen en sentimenten van de leraar. Uit onderzoek blijkt dat er soms zelfs met handopsteken beslist wordt of een leerling overgaat. ,,Dat komt nog te vaak voor”, zegt onderzoekster Janneke Sleenhof (36) uit Heeze. 

 1. Schmidt over kwestie met Nijhuis: ‘Ik heb alleen gezegd dat hij heeft gezegd dat hij iets bewust deed’

  Schmidt over kwestie met Nijhuis: ‘Ik heb alleen gezegd dat hij heeft gezegd dat hij iets bewust deed’

  Trainer Roger Schmidt ging tijdens de persconferentie voor het duel van PSV met RKC van zaterdag nog kort in op de kwestie die hij en arbiter Bas Nijhuis vorige week uitvochten. Na lang aandringen van een van de aanwezige journalisten lichtte hij desgevraagd nogmaals toe dat hij niet gezegd heeft dat Bas Nijhuis in de wedstrijd tegen Sparta bewust tegen PSV floot. ,,Ik heb alleen gezegd dat hij heeft gezegd dat hij iets bewust deed”, aldus de coach van PSV.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

 1. Hond in Turkije wacht dagenlang op baasje bij ziekenhuis
  Play

  Hond in Turkije wacht dagenlang op baasje bij ziekenhuis

 2. Samenvatting | MVV - Helmond Sport
  PREMIUM
  Play
  VIDEO

  Samenvat­ting | Onterechte penalty doet Helmond Sport pijn tegen MVV

  22 januari