Zo ligt de failliete sauna Prinsejagt in Eindhoven er tegenwoordig bij

EINDHOVEN - Ooit genoten hier mensen van een heerlijke sauna en massage. Tegenwoordig ligt het complex er verlaten bij. Potjes met crèmes staan nog in de schoonheidssalon, planten staan er verdord bij en de badjassen hangen nog in de kast. Het lijkt alsof de eigenaar halsoverkop is vertrokken. 

In 2015 ging wellnesscentrum Prinsejagt in Eindhoven failliet. Anderhalf jaar na het faillissement werd nog via crowdfunding een poging tot een doorstart gedaan, maar dat mislukte. Sindsdien ligt het complex er bij zoals het destijds is achtergelaten.

Urban Explorers namen onlangs een kijkje in de verlaten sauna en maakten een video.

Volledig scherm
De failliete sauna Prinsejagt in Eindhoven ligt er nog altijd verlaten bij. © Still uit video
ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Avant-Garde in Philips Stadion: verliezen ster voelt als ‘mes in je rug’
    PREMIUM

    Avant-Gar­de in Philips Stadion: verliezen ster voelt als ‘mes in je rug’

    EINDHOVEN - Met lood in de schoenen ging Johan van Groeninge (61) dinsdag naar zijn werk. In 2018 heeft zijn restaurant in het Philips Stadion nog een Michelinster, komend jaar niet meer. Die is hem maandag bij de presentatie van de nieuwe toonaangevende culinaire gids afgenomen. Geschrapt, koel en zakelijk. Totaal onverwacht en zonder toelichting. Zo gaat dat bij Michelin. Het is, om het plat samen te vatten, ‘klotenieuws’. ,,Het juiste woord”, vindt Johan's vrouw Lilian (61).

In samenwerking met indebuurt Eindhoven