Ge Wonink is beheerder van het wijkcentrum Trefpunt. Van de gemeente kreeg het wijkcentrum een nieuw klimaatsysteem. Daardoor is het ’s ochtends veel te koud en ’s middags veel te warm. Zeker voor de kwetsbare mensen van de dagbestedingen die er zitten.
Volledig scherm
PREMIUM
Ge Wonink is beheerder van het wijkcentrum Trefpunt. Van de gemeente kreeg het wijkcentrum een nieuw klimaatsysteem. Daardoor is het ’s ochtends veel te koud en ’s middags veel te warm. Zeker voor de kwetsbare mensen van de dagbestedingen die er zitten. © Rene Manders/DCI Media

‘Zweet gutst van de koppen af’ in warm Trefpunt

EINDHOVEN - Het Trefpunt in De Tempel kreeg een nieuw duurzaam klimaatsysteem. Een doorslaand succes is het alleen nog niet. Nu de temperatuur niet meer zelf door de beheerders te regelen is, lopen zowel de thermostaat als de gemoederen hoog op. 

  1. PSV wil Peter Bosz als trainer strikken en gaat daarmee voor een ‘avontuurlijker’ profiel
    PREMIUM

    PSV wil Peter Bosz als trainer strikken en gaat daarmee voor een ‘avontuur­lij­ker’ profiel

    De zoektocht naar een nieuwe trainer bij PSV heeft nog niet geleid tot een definitief akkoord, maar het is wel duidelijk welke richting PSV graag op zou willen. De ervaren Peter Bosz (59) is nu topkandidaat in Eindhoven, al zijn er ook nog andere namen waar PSV op kan mikken. Of het lukt om Bosz te strikken, moet snel blijken. Wat zou zijn eventuele komst kunnen betekenen voor de club?
    Eindhoven

In samenwerking met indebuurt Eindhoven