Volledig scherm
PREMIUM
Zo ligt zwembad Tongelreep in Eindhoven er tegenwoordig bij. © Michel van Bijsterveld

Zwembad De Tongelreep in Eindhoven vier miljoen duurder?

EINDHOVEN - Heeft Eindhoven vier miljoen euro extra over voor de nieuwbouw van zwembad de Tongelreep? Die kans lijkt klein. Het gemeentebestuur bezint zich op mogelijke toekomstscenario's.  

Het mag twaalf miljoen euro kosten. Maar het ziet er naar uit dat het zestien miljoen euro moet gaan kosten, de nieuwbouw bij zwembad De Tongelreep in Eindhoven. De vraag is alleen of het gemeentebestuur de ontbrekende vier miljoen wel heeft, dan wel dat geld er voor over heeft. 

 1. Cryptodromen in Eindhoven: de Florijncoin van ‘serieondernemer en visionair’ Toine Aarts
  PREMIUM
  Achtergrond

  Cryptodro­men in Eindhoven: de Florijn­coin van ‘serieon­der­ne­mer en visionair’ Toine Aarts

  Cryptomunten heten ze: digitale muntjes die het betaalverkeer van de toekomst zouden worden. Maar het vertrouwen in ‘hét alternatief voor de euro’ lijkt snel af te brokkelen. Investeerders weten soms niet waar hun harde euro’s zijn gebleven. Ook in Eindhoven werd een cryptomunt gelanceerd: de Florijncoin. Wat is er enkele maanden na de presentatie over van alle beloften?
 2. Grootse Jiu Jitsu seminar in Eindhoven: ‘Dit laat mooi de saamhorigheid zien van vechtsporters’
  PREMIUM
  video

  Grootse Jiu Jitsu seminar in Eindhoven: ‘Dit laat mooi de saamhorig­heid zien van vechtspor­ters’

  EINDHOVEN - Een beetje zenuwachtig was hij wel zaterdag. Zouden er genoeg mensen op zijn grote inzamelactie afkomen? Maar de opkomst is enorm. Maarten van Esch heeft een groots Braziliaans Jiu Jitsu seminar gehouden waar zwarte banders gratis masterclasses geven om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. “Dit laat mooi de saamhorigheid zien van vechtsporters.”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven